1

Waterskibaan Wollebrand


-advertentiepositie-Waterskibaan Wollebrand

Skiën, wakeboarden, boogschieten of beachvolleyballen? Kom langs bij Wollebrand! Ook eten of High Tea-en behoort bij Wollebrand tot de mogelijkheden.

Bij Wollebrand in Honselersdijk, vlakbij Naaldwijk, kan de liefhebber terecht voor een lekker actief dagje uit. Stap op de waterski's, ga mee op een wakeboard of hou het droog tijdens het boogschieten of het beachvolleyballen.

Na een vermoeiende dag kan de bezoeker bij Wollebrand uiteraard ook terecht voor een hapje en een drankje. High Tea-en met vrienden, een avondje lekker tafelen of een feestje voor familie en/of vrienden? Bij Wollebrand kan het allemaal.

En het ja-woord geven bij Wollebrand met als afsluiter een romantische boottocht? Dat kan ook! De keuze voor Wollebrand met daarbij de unieke locatie aan het water zullen zeker bijdragen aan een onvergetelijke ervaring.

Waterskibaan Wollebrand in Honselersdijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.kabelskibaan.nl

Waterskibaan Wollebrand
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.