Uitstapjes vlakbij Waterskibaan Wollebrand

Sportcentrum Vreeloo

de lier, Zuid-Holland (1.33km)  -  In De Lier vind je het zwembad van Sportcentrum Vreeloo. Voor allerlei soorten waterpret ben je hier op de goede plek. Neem zwemles, speel waterpolo, doe mee met aquarobic of trek simpelweg baantjes.

Kinderboerderij Skip

naaldwijk, Zuid-Holland (1.37km)  -  Bij Kinderboerderij Skip vind je cavia's, chinchilla's, pony's en hamsters. Dit is echter niet alles: ook exotische dieren zoals een echte slang en tropische egels zijn hier te bewonderen.

Westlands Museum

honselersdijk, Zuid-Holland (1.84km)  -  Wat maakt het Westland zo bijzonder? Juist, de tuinbouw! Het Westlands Museum showt je de leukste weetjes en ontdekkingen over de geschiedenis van deze streek.

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (2.11km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

Prinsenbos

naaldwijk, Zuid-Holland (3.25km)  -  Een koninkrijkje in de natuur, waar alle kinderen de baas zijn en heerlijk kunnen spelen. Op avontuur in het Prinsenbos

Zwembad De Waterman

wateringen, Zuid-Holland (3.99km)  -  Openluchtzwembad De Waterman heeft drie verschillende baden en is een leuk dagje uit bij mooi weer. In de grote ligweide kun je heerlijk van de zon genieten.

Hoeve Bouwlust

maasland, Zuid-Holland (5.34km)  -  Bezoek Hoeve Bouwlust en ontdek alle leuke activiteiten in het weiland tussen de schapen en de koeien. Je kunt hier ook heerlijk dineren en overnachten.

Alpine Sports

den hoorn, Zuid-Holland (5.72km)  -  Skiën of snowboarden is makkelijk te leren op de rolbaan van Alpine Sports. Men blijft altijd op dezelfde positie en 'daalt' dus eindeloos lang af. Er is een spiegelwand voor zelfcorrectie.

Zwembad Kerkpolder

delft, Zuid-Holland (6.22km)  -  Dagje zwemmen in Delft? Kom naar zwembad Kerkpolder. Het zwembad heeft drie verschillende baden en bij mooi weer kunnen de kids buiten spelen in de speelweide.

Rondvaart Europoort

hoek van holland, Zuid-Holland (6.44km)  -  Stap op de rondvaartboot Europoort en vaar door de beroemde haven van Rotterdam, waar de grootste zeeschepen liggen. Naast deze zeereuzen zijn er ook zeehondjes te spotten. Op zoek naar rust? Neem dan de boot naar het Tweede Maasvlaktegebied of...

Dreams Surfschool

ter heijde, Zuid-Holland (6.46km)  -  Volgens de mensen van Dreams Surfschool is surfen verslavend. Die eerste keer op de golven vergeet je nooit. Maar makkelijk is anders, daarom biedt de surfschool verschillende lespakketten. De lessen zijn op het strand van Ter Heijde.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Waterskibaan Wollebrand