Uitstapjes vlakbij The City Food & Fun

Prinsenbos

naaldwijk, Zuid-Holland (2.01km)  -  Een koninkrijkje in de natuur, waar alle kinderen de baas zijn en heerlijk kunnen spelen. Op avontuur in het Prinsenbos

WestlandTheater De Naald

naaldwijk, Zuid-Holland (2.2km)  -  Kom naar het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk voor de nieuwste films of theatervoorstellingen. Het theater heeft twee zalen die ook worden verhuurd voor feesten en evenementen.

Zwembad De Hoge Bomen

naaldwijk, Zuid-Holland (2.48km)  -  Jong en oud, sportief en relaxed, buiten en binnen: Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk is geschikt voor elke zwemmer en voor ieder moment!

Kinderboerderij Skip

naaldwijk, Zuid-Holland (2.95km)  -  Bij Kinderboerderij Skip vind je cavia's, chinchilla's, pony's en hamsters. Dit is echter niet alles: ook exotische dieren zoals een echte slang en tropische egels zijn hier te bewonderen.

Nationaal Park Hollandse Duinen

hoek van holland, Zuid-Holland (3.38km)  -  Hollands trots: de blonde duinen naast de Noordzee. Wie kent het mooie beeld niet? De Zuid-Hollandse vastelandsduinen bieden je een afwisselend landschap. Ga op ontdekkingstocht!

Zwembad Hoek van Holland

hoek van holland, Zuid-Holland (3.48km)  -  Het openluchtzwembad in Hoek van Holland is eenvoudig, maar biedt 's zomers verkoeling aan het hele gezin. Geniet ook van het zonnetje op de ligweide.

Museum RockArt

hoek van holland, Zuid-Holland (3.55km)  -  Museum RockArt is de schatkamer van de Nederlandse popmuziek vanaf de jaren vijftig tot heden, met regelmatig wisselende thema-exposities.

De Zeetoren

hoek van holland, Zuid-Holland (3.77km)  -  Bij de Zeetoren kun je onder andere abseilen, buksschieten, touren op een segway of ontsnappen uit een zenuwslopende Escape Room.

Dreams Surfschool

ter heijde, Zuid-Holland (3.96km)  -  Volgens de mensen van Dreams Surfschool is surfen verslavend. Die eerste keer op de golven vergeet je nooit. Maar makkelijk is anders, daarom biedt de surfschool verschillende lespakketten. De lessen zijn op het strand van Ter Heijde.

Fort 1881

hoek van holland, Zuid-Holland (4.19km)  -  Leer over de leefwereld van soldaten in een fort. Dwaal in het Kustverdedigingsmuseum door oude, donkere kamers.

Leer golfsurfen bij De Surfschool

hoek van holland, Zuid-Holland (4.21km)  -  Leer golfsurfen in Hoek van Holland. Bij De Surfschool kies je uit een cursus golfsurfen, skim- of bodyboarden en suppen (Stand-Up Paddleboarden). Duik het water in en bedwing de golven!

Waterskibaan Wollebrand

honselersdijk, Zuid-Holland (4.31km)  -  Waterskiën, beachvolleyballen, boogschieten of toch liever een rondvaart? Bij Wollebrand valt te kiezen uit veel activiteiten. Er is zelfs de mogelijkheid om te trouwen bij Wollebrand!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van The City Food & Fun