Slapen en eten aan de Maas in 't Veerhuis

Hotel restaurant in 't Veerhuis

Hoog aan de voet van de rivier de Maas ligt 't Veerhuis. Ooit was dit een ontmoetingsplaats voor reizigers die op de veerpont naar de overkant wachtten. Vandaag de dag is iedere passant welkom in het authentieke pand. De gastvrijheid van weleer is nog steeds de norm.

't Veerhuis beschikt over vijf eenvoudige hotelkamers met uitzicht op de rivier. In de voormalige boomgaard achter het huis ligt een rustige minicamping. Voor een lunch of een diner biedt het restaurant een uitgebreide menukaart.

't Veerhuis ligt midden in de inspirerende omgeving van het natuurgebied De Maasheggen. Een mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. De diverse wandel- en fietsroutes beginnen letterlijk bij de voordeur! Of je nu kiest voor een tent of een van de comfortabele bedden: een ontspannen week(end)je weg is in deze rustieke omgeving gegarandeerd.

Hotel restaurant in 't Veerhuis in Oeffelt leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Hotel restaurant in 't Veerhuis

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.