Landgoed Molecaten


-advertentiepositie-



Kamperen op de Veluwe bij Landgoed Molecaten

Wanneer je kampeert op Landgoed Molecaten, kun je natuurlijk de prachtige Veluwe bekijken. Met gemak fiets je zo het grote natuurgebied in. Maar om te genieten van een heerlijk vakantiegevoel heeft de camping zelf al genoeg faciliteiten. Sportieve kampeerders slaan een balletje tijdens een potje tafeltennis. Voor kinderen zijn er speeltuintjes en voor een dagje eropuit is ijsboerderij IJscowd in het nabijgelegen plaatsje Hattem een aanrader.

Ook leuk trouwens voor gasten van Landgoed Molecaten: het binnen- en buitenzwembad van Molecaten Park de Leemkule (zo'n 2 km verderop) is gratis te gebruiken voor campinggasten. Ben je meer van open water, dan kun je ook naar het Heerderstrand op zo'n 11 km fietsen of 16 km rijden. Heb je even geen zin om zelf op zoek te gaan naar vermaak? Ook dan hoef je je overigens niet te vervelen. De camping biedt namelijk ook een recreatieprogramma. Zie de website voor een actuele evenementenkalender!

Landgoed Molecaten in Hattem leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.molecaten.nl

Landgoed Molecaten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.