1

Militairy Experience: Dagje Airsoften




Militairy Experience: Dagje Airsoften

Net zo'n held worden als de hoofdrolspelers van de films 'Black Hawk Down' en 'We Were Soldiers'? Ga dan de strijd aan bij Military X-Perience. Hier worden allerlei arrangementen georganiseerd, zodat deelnemers zich echte oorlogshelden voelen.

Military X-Perience

Het spel dat op het slagveld gespeeld wordt is airsoften. Airsoften heeft iets weg van paintball, maar dit lijkt veel echter. De geweren zijn van hout en vuren plastic afbreekbare kogeltje af van twee millimeter. Omdat het allemaal net echt lijkt, is het spel in Nederland verboden. Reden te meer om de grens over te gaan en het spel te spelen op verschillende locaties in België.

Ex-militairen

Als deelnemers hun camouflage-outfit hebben aangetrokken en hun geweer hebben geladen, kunnen ze het veld betreden. Ex-militairen begeleiden de soldaten voor één dag, tijdens verschillende missies. Strategie, teamplay en tactiek zorgen voor een onvergetelijke dag vol actie, avontuur en adrenaline!

Military X-Perience

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen en extra's mogelijk om het avontuur nog spannender te maken. Een voorbeeld van een scenario is 'Black Hawk Down'. Bij deze missie wordt een piloot gered. Of kies voor 'Enemy at the Gates'. Bij deze missie moeten verschillende bunkers worden ingenomen. Ook is het mogelijk om tegen een vijand te spelen, die niet uit je eigen groep komt. Dit kan bijvoorbeeld een politie-eenheid zijn, een legerpeleton of een airsoftclub. Ook kunnen de tegenstanders in passende tenues worden aangekleed. Wat dacht je van Vietcongsoldaten? Compleet met hun typische donkerblauwe pyjama's en rijsthoeddeksels. Spannend!

Militairy Experience: Dagje Airsoften leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.militaryxperience.nl

Militairy Experience: Dagje Airsoften
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.