Beoordelingen Militairy Experience: Dagje Airsoften

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 april 2017

Datum beoordeling: 3 mei 2017

Wij hebben een middagje MXP geboekt in verband met een vrijgezellenuitje in Belgie nadat we in 2013 met een bedrijf een personeelsuitje daar hadden geboekt. Onze groep bevatte nogal veel feestgangers want natuurlijk staat een dag met onze vrijgezel in het teken van lekker feesten en beesten. De organisatie had daar een goed oog voor en speelde ludiek in op de missies met de vrijgezel maar zag er wel op toe dat het niet een compleet paintball lolletje werd. Tussendoor was er eten en drinken in de vorm van belegde broodjes, Snickers, cola, 7up en Spa blauw. De pauze had wat mij betreft ook iets langer gemogen maar een van de medewerkers liet weten dat dit dan ten koste zou gaan van de verdere missies. Wat ik verder fijn vond was dat de spelleider ons ruimte gaf om mee te bepalen wat de aard van de missies zou zijn. Ook iets in de melk te brokkelen hebben vind ik belangrijk, temeer omdat het natuurlijk onze vrijgezel betreft. Het is uiteindelijk uitgedraaid op een Batman pak dat door de eigenaar werd geregeld en hij gaf ons de keuze wie Robin zou worden. Dat was best hilarisch en daarna ontstond er een jacht op het dynamic duo! Na afloop kreeg een set foto's toegestuurd via WT en was er barbeque verzorgd door Down South, goed geregeld. Wij hebben ons prima georganiseerd. Net als in 2013 voor herhaling vatbaar. Frits Koppelaar.

Beoordeling gegeven door Frits Koppelaar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 april 2017

Datum beoordeling: 2 mei 2017

We zijn een dagje bij MXP.NU geweest. Bij aankomst kregen we kledij, instructies en een kop koffie. De ontvangst was plezant en de organisator bracht de regels op een leuke manier naarvoren. Niet veel later begon het spel en kregen beide teams rode en blauwe klittenbanden als herkenning. We hadden keuze uit een drietal typen machinegeweren en gingen op pad. Airsoft vond ik ontzettend spannend en je moet ook goed uitkijken dat je het spel tactisch benadert. De vijf meter regel is echt belangrijk. Binnen de 5 meter moet je echt niet op elkaar schieten want dat kan kleine wondjes veroorzaken. De lunch was oke en nadien kregen we een mooie foto reeks toegezonden. Wij hebben ons prima geamuseerd. Aanrader!

Beoordeling gegeven door Cor Lammers.

1 11111

Bezoekdatum: 30 Juli

Datum beoordeling: 25 september 2016

Een keer gezellig met een vriendengroep gaan airsoften om een "militaire" ervaring op te doen, wat kwamen wij bedrogen uit. Ik weet niet waar ik moet beginnen met de mankementen; het contact met de eigenaar was belabberd, veels te late antwoorden op onze mails en hij plande ons in voor de verkeerde datum en tijd. Eenmaal bij de ontmoetingsplaats aangekomen, besluit de beste man ook een stuk later te arriveren dan gepland. Naderhand op de locatie bijeengekomen, daar kregen wij wapens (Namaak AK's) toegereikt. Overigens, nadat ik een van de ervaren spelers om raad vroeg over onze wapens, gaf deze toe dat het geen goede namaak wapens waren, waarop de eigenaar hem snel de mond snoerde. Schijnbaar was deze informatie niet voor onze oren. Van ons zessen had één persoon een functionerend wapen, de rest perste meer lucht uit dan kogels. De geweren zaten met ductape en tyraps aan elkaar. De teamverdeling was belabberd: wij als totaal onervaren spelers moesten het opnemen tegen mannen die dit al jaren doen met een volledige uitrusting. Daar sta je dan met een kapotte jumpsuit en een haperende AK. Het is slim om ook je eigen eten en drinken mee te nemen, de lunch is immers simpel. Wij hoopten op een leuke schiet ervaring, maar het liep uit op een flut partij. Wij hebben hier allen 20 Euro voor betaald, en dat was nog met korting via SocialDeal. De volle prijs was 45 Euro, en als de situatie voor die prijs hetzelfde zou zijn geweest hadden wij onmiddellijk ons geld teruggevraagd. Een aanrader: ga niet als beginneling bij deze man of organisatie een leuk uitje boeken, je komt bedrogen uit.

Beoordeling gegeven door Groep van 30 juli.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 september 2015

Datum beoordeling: 28 september 2015

Na het lezen van de negatieve reactie's waren wij zowat het vertrouwen kwijt. Het tegendeel is bewezen,het was echt super super top en zeer klantvriendelijk.Wij zijn aangekomen en meteen kregen wij onze uitrusting, er waren verschillende groepen en elke groep kreeg een andere uitrusting om ze te kunnen onderscheiden tijdens de gevechten,de uitleg werd gedaan en we konden allen starten op een prima locatie Belleau Wood. Tijdens de lunch kregen wij heerlijke belegde broodjes en drinken.Wij kunnen er echter niet aan uit dat sommige mensen zo negatief zijn ,wij hebben ons in ieder geval super geamuseerd en is zeker en vast voor herhaling vatbaar. Bedankt voor deze super fijne dag.

Beoordeling gegeven door Wouters uit limburg.

1 11111

Bezoekdatum: 19-04-2015

Datum beoordeling: 25 april 2015

Nog nooit zo een klantonvriendelijke organisatie meegemaakt! Een half jaar van te voren een dagje airsoften in Spontin geboekt, mailt meneer 2 dagen van te voren dast het niet door kan gaan. We kregen het alternatief om 1 dag later, op een andere locatie (1 uur verder rijden) alsnog te airsoften. Locatie Spontin, die wat we dus oorspronkelijk geboekt hadden, was een leegstaande fabriek, leek ons wel weer eens wat anders, de alternatieve locatie, Hamoir, was gewoon een bos! Tegenvaller nummer 3! De afspraak was inclusief lunch en drinken, drinken was er veel te weinig en de lunch was 1 knakworstje tussen een klein broodje, tegenvaller nummer 4! als laatste zijn we behoorlijk genaaid met het afrekenen van de kogeltjes, tegenvaller nummer 5! MXP, nooit meer!!!!

Beoordeling gegeven door van Bilsen.

Slechte klantvriendelijkheid
1 11111

Bezoekdatum: nog niet kunnen gaan

Datum beoordeling: 29 april 2013

Reisgezelschap: zakelijk

Wij zouden hierheen gaan meteen bedrijfsuitje, maar toen we iets probeerde te regelen heeft hij niks meer van zich laten horen. Dit vonden wij erg onprofessioneel als organisatie niks van je te laten horen nadat wij contact met de organisatie hebben gehad

Beoordeling gegeven door Mike.

Communicatie slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Oktober

Datum beoordeling: 24 oktober 2012

Reisgezelschap: met een groep

2 maanden van tevoren aangegeven dat wij op en bepaalde datum wilden komen. Alles geaccepteerd en geregeld. 2 dagen van te voren komt het verzoek of het op een ander moment kan?! Dit valt natuurlijk niet te regelen met een groep die vrij moet vragen van werk en allemaal vanuit verschillende richtingen komen. 1 woord. Verschrikkelijk! Nu maar eens zien hoe ze doen met geld terug geven, want dit is echt om te huilen

Beoordeling gegeven door Jan.

Klantonvriendelijk
1 11111

Bezoekdatum: 5 mei 2012

Datum beoordeling: 5 mei 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Het was een cadeau voor 2 personen. De afspraken waren gemaakt. Daar aangekomen was er niemand. Organisator nam de telefoon niet op. 1 1/2 uur gewacht. Teleurstellende ervaring. Eenmaal thuis gekomen was er een mail, of het op een andere datum kon. Nou moe! Mij niet meer gezien dus. Bel op tijd af als het niet door kan gaan.

Beoordeling gegeven door Maas.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 augustus 2010

Datum beoordeling: 17 augustus 2010

Een woord geweldig! Ik heb een vrijgezellenfeest georganiseert voor 23 personen begin deze maand, airsoften leek mij een erg leuke activiteit en dus de gok gewaagd. Daar aangekomen werden we opgevangen in een 'militair kamp'. Direct werden we door de organisator begroet en konden we ons omkleden, we kregen een complete militaire outfit met bijbehorende accessoires. Daarna kregen we een uitleg over de werking van de wapens en zijn we het terrein opgegaan, wat ik daar zag ongelofelijk. Een heus militair fort en meerdere flatgebouwen (top locatie!) waar we door de dag heen een aantal missies hebben gespeeld van bijvoorbeeld capture the flag en bij een missie moesten we een piloot redden! Ook konden we gebruik maken van heuse rookgranaten! Dit is een ervaring die niemand van ons zal vergeten! Met vrienden zijn we van plan binnenkort weer te gaan airsoften! Organisatie bedankt voor de leuke dag! Groeten van Pascal uit Berg!

Beoordeling gegeven door Pascal Visser.