1

Logeer in een luxe safaritent of vakantiehuis op de Veluwe
Recreatiepark De Boshoek

Geniet van een heerlijk luxe verblijf op de Veluwe. Op Recreatiepark De Boshoek logeer je in een luxe safaritent, een groepsboerderij, een chalet, een gezellige Plop familietent of zelfs een hotelkamer. Gewoon kamperen met een eigen toercaravan of tent kan ook. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden en alle extra's van De Boshoek, zoals een sauna, een ponyclub, een kinderboerderij en een overdekt zwembad.


Vermaak op de Veluwe

Je hoeft dit uitgebreide recreatiepark niet te verlaten om elke dag te vullen met leuke activiteiten. Er zijn veel faciliteiten voor jong en oud. Leef je uit op de tennisbaan, het voetbalveld of in de pannakooi. Trek baantjes in het binnen- en buitenbad, warm op in de zonnestudio of breng een bezoekje aan de kinderboerderij.

Restaurant Western Plaza

Kom ook smullen bij restaurant Western Plaza, gelegen op het park. Hier staan gastvrijheid en gezelligheid voorop. Kom langs voor lunch, diner of borrel. In het grand-café is plek voor kleine gezelschappen, maar ook ook voor grote groepen zijn zalen beschikbaar. Ideaal voor een goedverzorgde personeelsfeest of gezellige familiedag, in combinatie met een bezoek aan de bowlingbaan. Voor kinderen is een speelhoek aanwezig.

Buggy rijden op de Veluwe

Liever nog actiever? Ga op pad met een stoere buggy. Met een picknickmand achterop komen jullie langs bijzondere plekjes op de Veluwe. Een buggy mag je besturen met een geldig rijbewijs B en gezond verstand. Er is plek voor twee personen per buggy.

Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Logeer in een luxe safaritent of vakantiehuis op de Veluwe