IJsboerderij Van Herk

IJsboerderij Van Herk

Een dagje op het platteland en proeven van het boerenleven. Dat biedt IJs- en activiteitenboerderij Van Herk. En hoe! Voor iedere groep is er een echte boerenuitdaging. Boerengolf, skelteren, koeienspeurtocht of met paard en wagen eropuit. Ga mee de boer op!

Boerengolf

Geen bekakte outfits, maar stoere overalls en klompen. Tijd voor een potje Boerengolf. Deze grappige buitensport is razend populair. Bij ijsboerderij Van Herk slaan ze er ook lustig op los met een klomp aan een stok. Tussen de melkkoeien door moet de bal in de 10 holes terecht komen. Een uitdagende opdracht voor jong en oud. Leuk voor een vrijgezellenfeest, een personeelsuitje of familiedag!

Kinderfeestjes

Wat is nou het allerleukste voor kinderen? Lekker buitenspelen natuurlijk! Op IJsboerderij Van Herk hebben ze hier genoeg ruimte voor. Alle kids van de basisschool vieren op de boerderij een onvergetelijk kinderfeestje! Een tractorrit door de weilanden, dieren verzorgen of een skelterdiploma halen. Aan een dag heb je bijna niet genoeg!

Boerderijwinkel

En als slagroom op de taart krijg je op de boerderij een heerlijk ambachtelijk ijs. Van de melk die de koeien opleveren maakt de familie namelijk heerlijk boerderij-ijs. In meer dan 40 smaken! En behalve lekker ijs zijn er in de boerderijwinkel ook verse fruitsappen en heerlijke kazen.

IJsboerderij Van Herk in Loosdrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

IJsboerderij Van Herk

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.