Tussen K&K Sieraden en Glas
Maak je eigen sieraden bij Tussen K&K - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Ook de winkel is permanent gesloten.

Het geheim van de edelsmid ontdek je bij Tussen K&K! Een inspirerend atelier voor sieraden en glaswerken. Doe mee aan een creatieve workshop sieraden maken, leer glaskralen branden of maak je eigen glasmozaïek of glas-in-loodraam. Een precieze ambacht waar veel bij komt kijken. Zoals het snijden van glas en het solderen van de loodprofielen. Workshops en cursussen worden gegeven door de twee creatieve geesten Harald Knol en Mariëtte Kuijl.

Terwijl je nieuwste creatie afkoelt of je even een pauze neemt om inspiratie op te doen, geniet je van een kopje koffie met iets lekkers. Naast de workshops kan er natuurlijk ook gewoon wat in het atelier rondgesnuffeld worden. In de winkel is een grote selectie in het atelier gemaakte sieraden van glas, zoetwaterparels en edelsteen in combinatie met zilver.

Een mooi cadeau

Maak tijdens een workshop een eigen glas-in-lood creatie, zoals een engeltje, een uiltje of een vlinder. Mooi om zelf voor het raam te hangen, of als cadeau aan een vriendin of familielid weg te geven. Tijdens de workshop is er koffie en thee en natuurlijk iets lekkers om van te snoepen.

Weekendje weg

Workshops zijn ook te combineren met een weekendje weg in Arnhem. Compleet met overnachting bij een hotel, een luxe ontbijt vooraf en na afloop een heerlijk drankje aan de bar om na te genieten van de workshop. Bekijk de mogelijkheden voor arrangementen en workshops op de website.

Tussen K&K Sieraden en Glas in Arnhem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek tussen-k-en-k.nl

Tussen K&K Sieraden en Glas
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.