Klimpark - Allrounder Mountain Resort

Klimpark - Allrounder Mountain Resort

Net over de grens in Duitsland staat het Allrounder Mountain Resort. Waan je in de Alpen en beklim de grootste hoogtes! Het klimpark in Neuss daagt mensen uit hun grenzen te verkennen en steeds een stapje hoger te gaan.Allrounder Mountain Resort Klimpark

Klimpark

Groot en klein geniet van het bijzondere klimpark van Allrounder Mountain Resort. Aan het einde van ieder parcours beland je via de tokkelbaan pijlsnel terug op vaste bodem. "Het is fantastisch om het plezier en enthousiasme van onze gasten te zien wanneer ze een volgend station of het moeilijkste parcours, het Zwarte Parcours, met succes bereikt hebben", aldus Michael Gies, leider van het Klimpark. Het Klimpark is ook een leuke bestemming voor schoolreisjes.

Skihal

Allrounder Mountain Resort heeft ook een skihal, met een piste van 300 meter lang en 60 meter breed! En als klap op de vuurpijl is de skihal ook nog eens 365 dagen per jaar open is! De skihal van Allrounder heeft de fijnste soort poedersneeuw, omringd door gezelligheid uit de Alpenlanden en unieke kliminstallaties. Er is een apart gedeelte van ruim 3.000 vierkante meter voor kinderen en beginners. Zo beleeft iedereen hier een uniek dagje wintersport!

In het Allrounder Mountain Resort kun je ook gezellig een hapje blijven eten, en vanaf dit jaar opent ook het eerste hotel in het resort. Zo hoef je nooit meer naar huis!

Klimpark - Allrounder Mountain Resort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Klimpark - Allrounder Mountain Resort

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.