Samen buggyrijden, picknicken en puzzelen in Overijssel - GESLOTEN

Samen buggyrijden, picknicken en puzzelen in Overijssel

Dit uitstapje bestaat niet meer. Hoe ontdek je de prachtige omgeving van Overijssel beter dan tijdens een heerlijke buggytocht of puzzeltocht met de huifkar door het woeste Ommen? Laarbrug stuurt iedereen de natuur in op een actief groepsuitje!

Groepsuitjes in de natuur

Van buggyrijden tot lekker picknicken en van kanoën tot een klompenrace: groepsuitjes bij Laarbrug zorgen voor een onvergetelijke dag met vrienden, familie of collega's. De omgeving van Ommen nodigt uit voor een heerlijk dagje uit in de natuur. Kies eens een keer niet voor een simpele fietstocht, maar boek een arrangement van Laarbrug en maak een dagje uit in de natuur spectaculair.

Buggyrijden in Overijssel

Buggytocht door het bos

Een buggy is net een kleine auto, maar dan niet overdekt en véél stoerder. Scheur door de omgeving van Ommen en ontdek wat Overijssel te bieden heeft. Voordat het avontuur begint krijg je eerst uitgelegd wat je te wachten staat, wat het weer gaat doen en waar je tijdens je rit rekening mee moet houden. Na drie kwartier is er een pitstop met een lekkere picknick. Tijdens de rit wisselt de bijrijder met de navigator zodat iedereen een keertje van achter het stuur kan scheuren.

Puzzeltocht in een huifkar

Wil je ook graag een mooie natuurtocht maken door Overijssel, maar vind je een buggytocht net iets te wild? Stap dan in een huifkar en doe mee met een leuke puzzeltocht. In groepjes ga je op pad met huifkarretjes. Onderweg moet je allemaal opdrachten doen en vragen beantwoorden. De tocht gaat langs mooie boerderijen en de bossen van Vilsteren. Eenmaal terug kun je nagenieten met een heerlijke barbecue.

Samen buggyrijden, picknicken en puzzelen in Overijssel in Ommen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Samen buggyrijden, picknicken en puzzelen in Overijssel

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.