IJskarten: razendsnelle heats in de vrieskou

Aan de populaire sport karten heeft Skidôme een heel eigen draai gegeven. Geen rondjes op de baan, maar op spiegelglad ijs! Indoor IceKarten op de spectaculaire baan van 3.500 meter is een hele ervaring. De elektrisch aangedreven karts met spikebanden vergen heel wat behendigheid van de bestuurder. Scheur al driftend door de bocht op weg naar de snelste tijd!

Bezoek www.skidome.nl »

Coureur op het ijs

Wees een echte coureur, drift door de uitdagende bochten, troef de ander af en sleep de snelste rondetijd in de wacht! De elektrisch aangedreven ijskarts zijn uitgevoerd met spikebanden waardoor de bestuurder over het ijs glijdt door te driften. Het moment waarop het driften wordt ingezet, is bepalend voor de snelste rondetijd. Wie durft het aan? Daag vrienden, familie of collega's uit voor een driftervaring op echt ijs!

Vrijgezellenfeest of groepsuitje

IJskarten is een leuke uitdaging om samen aan te gaan. Een vrijgezel verrassen? IceKart Rucphen biedt een arrangement speciaal voor vrijgezellenfeesten. Na twee heats karten is het tijd voor een prijsuitreiking. En ook voor wie er niet zo snel was is er een beloning. Het vrijgezellenfeest eindigt met een diner! IJskarten is ook te combineren met een barbecue, Glowgolf of skiën in Skidôme Rucphen. Bekijk alle arrangementen met ijskarten.

Voorverkoop

Koop nu de ijskoude heat in de online voorverkoop.

IJskarten: razendsnelle heats in de vrieskou in Rucphen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.skidome.nl »

Race door een winterlandschap.

IceKarten bij Skidôme.

Race door een winterlandschap.

Race door een winterlandschap.

Race door een winterlandschap.

Klaar voor de race?

Race door een winterlandschap.

Driften in de sneeuw.