Sportcentrum Kardinge


-advertentiepositie-Sportcentrum Kardinge: IJsbanen - Skaten - Skeeleren - Zwemmen

In sportcentrum Kardinge kun je in het winterseizoen de ijzers onderbinden om recreatief rondjes te draaien op de ijsbaan, of om een lekker potje ijshockey te spelen in de ijshal. Wil je je bochtentechniek verbeteren? Volg dan een ijsclinic. In het weekend is het ijs van de gezinnen. Dan koop je een aantrekkelijke gezinskaart voor zowel de ijsbaan als de ijshal. Bij voldoende belangstelling worden op zondagochtend tussen 11:00 uur en 12:00 uur zelfs gratis schaatslessen gegeven. Is het ijs verdwenen, dan geeft sportcentrum Kardinge skate- en skeelercursussen voor kinderen en volwassenen.
Voor waterratten is de afdeling zwemmen van het sportcentrum een uitkomst. Het zwembad heeft een heerlijk subtropische recreatiebad, een instructiebad met beweegbare bodem en een 25-meter wedstrijdbad.

Sportcentrum Kardinge in Groningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.), schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek sport050.nl

Sportcentrum Kardinge
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.