Donut Events - origineel varen

Donut Events - origineel varen

DIT UITSTAPJE BESTAAT NIET MEER.
Vier de zomer op het water en ga lekker varen! Niet zomaar in een boot, maar in een heuse donut! De boten van Donut Events, kleuren de Groningse wateren door hun vrolijke, oranje kleur. Vaar ook mee en geniet samen met vrienden of familie rondom de ronde tafel in de boot. De oranje parasol beschermt iedereen voor de zon, en tover om het feest helemaal compleet te maken, de tafel om tot barbecue!

De donut wordt aangedreven door een fluisterstille elektromotor en is daarmee goed voor het milieu. Lekker eten kan natuurlijk niet ontbreken. Neem zelf eten mee of geniet van een uitgebreid arrangement. De boot vertrekt vanaf de vaste startlocatie, de gemeentelijke aanlegsteiger in de Oosterhaven van Groningen. Andere vertreklocaties zijn in overleg ook mogelijk. Zet de muziek maar aan en vaar met de zomer in je bol over de Groningse wateren!

Donut Events - origineel varen in Groningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Donut Events - origineel varen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.