Retro Scooter Verhuur Veluwe


-advertentiepositie-Toer met een retro scooter over de Veluwe

Een retro-gave dag beleven? Stap op één van de retroscooters van Retro scooter verhuur Veluwe en kies een van de leuke routes over de Veluwe. Dat wordt een dag om nooit te vergeten! Lekker op pad met familie of met collega's, of maak er een romantisch uitje van met je partner. Ook de kinderen worden onderweg niet vergeten, want voor hen is er een leuke rebus. En voor een pauze maakt Retro scooter verhuur Veluwe heerlijke picknicks, zo in het mandje!

Vrijgezellen op de scooter

Met het haar in de wind brengen de retro scooters iedereen op de mooiste plekjes van de Veluwe. Vanaf de locatie in Epe ben je in 5 minuten in de bossen en op de heide. Wie weet spot je een wild zwijn of een hert! Voor een gezellige familiedag, een vrijgezellenfeestje in stijl, een bedrijfsuitje of als origineel trouwvervoer: voor iedereen organiseert Retro scooter verhuur Veluwe een gave dag!

Retro Scooter Verhuur Veluwe in Epe leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.retroscooterverhuurveluwe.nl

Retro Scooter Verhuur Veluwe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.