1

Creatief: creatieve uitjes in heel Nederland


-advertentiepositie-Creatieve uitjes in heel Nederland

Trommel vrienden, familie of collega's op en ga lekker aan de slag. De uitjes en arrangementen van Creatief.nl zijn geschikt voor groepen van allerlei grootte. Ga lekker aan de slag!

Creatief.nl verzorgt leuke workshops en arrangementen op een van de locaties door heel Nederland, bij je thuis of op kantoor. Alle denkbare workshops, combinaties en arrangementen zijn mogelijk. Van beeldhouwen tot samen koken, objecten maken, werken met brons of keramiek, zilveren sieraden maken, portret tekenen, boetseren of een schilderij maken, fotografie, buikdansen, salsa, tango, het tekenen van een naaktmodel en nog veel meer.

Bovendien zijn er ook nog bijzondere arrangementen te boeken. Maak bijvoorbeeld een bronzen sculptuur in één dag. Of bezoek een open atelier met een Afrikaans thema buiten bij een groot vuur.

Creatief: creatieve uitjes in heel Nederland in Nunspeet leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.creatief.nl

Creatief: creatieve uitjes in heel Nederland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.