1

Zeilboot huren Rederij Vooruit


-advertentiepositie-Zeilen met Rederij Vooruit: individueel of met een groep!

Een heerlijk dagje over het water zeilen en flink de handen uit de mouwen steken. Dat kan bij Rederij Vooruit! Huur een zeilboot en maak er een leuk dagje uit van met een groep vrienden of collega's of ga individueel op stap met een ervaren schipper. Ook leuk is om samen met de rederij per boot bijzondere evenementen te bezoeken, zoals de Visserijdagen in Harlingen of het gezellige Sneekweek.

Ga een dagje zeilen met familie of collega's!
Ga een dagje zeilen met familie of collega's!

Feest op het water

Nederland is een echt waterland. Ga op pad met Rederij Vooruit en ontdek de grootste charmes van dit kikkerlandje. Verken het prachtige Waddengebied met all-inclusive dagtochten en geniet van het eeuwige spel tussen wind, zee en zon. Leer tijdens de ontspannen zeiltocht de kneepjes van het vak van de ervaren schipper en matroos die op elke boot aanwezig zijn. Wie zeehondjes in het wild wil spotten, vaart met de rederij naar een zeehondenbank onder Vlieland. Hier kun je ze haast aanraken! Onder het genot van een nautische borrelhap van allerlei soorten vis vaart het zeilschip terug naar de kust. Zin om de leukste evenementen eens vanaf het water mee te maken? Stap dan aan boord van de schepen van Vooruit en vaar naar de gezellige Sneekweek, het Skûtsjesilen in Friesland of de Vlootdag in Harlingen. Gezelligheid gegarandeerd! Vier je feest op een zeilschip!
Vier je feest op een zeilschip!

Leuke mogelijkheden bij Rederij Vooruit

  • Zeilschip huren
  • Zeiltochten maken
  • Zeilarrangementen
  • Zeilevenementen
  • Zeillocaties
  • Individueel zeilen
  • Schoolreis zeilen
  • Trouwen op een boot

Zeilboot huren Rederij Vooruit in Harlingen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, themafeest, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rederij-vooruit.nl

Zeilboot huren Rederij Vooruit
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.