1

Beerze Bulten Wellness
Spa, Wellness & Fitness bij Beerze Bulten

In het heerlijke Spa, Wellness & Fitness van Beerze Bulten is het in alle rust op en top genieten van de beste behandelingen voor lichaam en geest. Kom ook een kijkje nemen en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod. Geniet bijvoorbeeld in de heerlijke Finse sauna, of kies voor een gezichtsbehandeling.

Beerze Bulten

Beauty

Bij Beerze Bulten zit een prachtige beautysalon. Zowel dames als heren zijn hier aan het juiste adres voor een unieke behandeling die een weldaad is voor lichaam en geest. Alle behandelingen worden afgestemd op de conditie van de huid. Vanwege de grote verschillen tussen de huidtypes, biedt de salon een brede keuze aan behandelingen en verzorgingsproducten aan die allemaal milieu- en diervriendelijk zijn. Geniet van een ontspannen gezichtsbehandeling of verwen het complete lichaam met een lichaamspakking of een massage.

Fitness

Niks is beter voor het lichaam dan regelmatige beweging. Kom naar het fitnesscentrum van Beerze Bulten en werk in alle rust samen met een coach aan een betere conditie, een strakker figuur of aan de algehele fitheid. Spa, Wellness & Fitness beschikt over de nieuwste apparatuur op het gebied van cardiovasculaire- en krachtapparatuur.

Wellness

Na het sporten is het heerlijk om even in de sauna tot rust te komen. Ook dat kan bij het Spa, Wellness & Fitness van Beerze Bulten. Kom genieten van een Finse sauna, een Bio sauna of een stoombad. Ook beschikt het complex over een infrarood cabine en een dakterras. In de sfeervolle rustruimte staat een warme open haard, staat er vers ijswater klaar voor de gasten en de zachte muziek zorgt voor een lekker relaxmomentje.

Bij Beerze Bulten heb je ook een zwemparadijs, overdekte speeltuin, bowlingbaan en camping. Dit park is van alle markten thuis!

Beerze Bulten Wellness in Beerze leent zich ook goed voor een vriendinnendag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.beerzebulten.nl

Beerze Bulten Wellness
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.