Ultiem relaxen: energieboost bij Urban Oasis

Heerlijk ontspannen en weer fit na een bezoek aan Urban Oasis in Den Haag. In dit wellness center genieten bezoekers van een watermassage in de Spa Capsule - met kleding aan! - of van zuurstof-aromatherapie. Binnen een mum van tijd ben je weer helemaal ontspannen. Neem vriendinnen mee voor een vriendinnendag of een ontspannen vrijgezellenfeest. Of ga los in de virtuele wereld met de HTC Vive!

Bezoek www.urbanoasis.nl »

Zuurstof en massage

In de Zuurstof Lounge kom je weer helemaal tot jezelf. Neem plaats op één van de comfortabele banken en geniet van zuurstof en heerlijk aroma. De extra zuurstof en aroma geeft je lichaam een ontspannen boost: ideaal bij een kater of na een lange werkdag. Ook is er de Spa Capsule Massage. Deze capsule verwent het lichaam met 28 warme pulserende waterstralen, die je van voeten tot nek masseren. Kleding houd je aan, want je blijft helemaal droog. Na een massage is het net alsof je een week op vakantie bent geweest!

Maak je eigen parfum

Geen parfum voor duizenden consumenten, maar een eigen geur, zelf samengesteld. Bij Urban Oasis kun je zelf parfum maken tijdens een gezellige workshop. Kies uit etherische en parfumolie en creëer met verschillende geuren het perfecte parfum. Na afloop van workshop neem je deze geurende creatie mee naar huis, als je wilt in een uniek parfumflesje.

Virtual Reality Lounge

Nieuw bij Urban Oasis is de Virtual Reality Lounge, waar je met twee HTC Vive-brillen een andere wereld opzoekt. Speel spellen in virtual reality of kijk mee op één van de vier flatscreens. Vaar mee met een cruiseschip, schilder in 3D of speel een spannend schietspel.

Zuurstofbar Urban Oasis
Bekijk alle leuke (groeps)arrangementen van Urban Oasis.Parfum maken en spacapsules bij Urban Oasis in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.urbanoasis.nl »

Overzicht Urban Oasis.

Geniet van een massage in de Spa Capsule.

Overzicht Urban Oasis.

Overzicht Urban Oasis.

Overzicht Urban Oasis.

Parfum workshop bij Urban Oasis.

Overzicht Urban Oasis.

Maak een eigen uniek parfum.