Guided Tours - groepsuitjes in Alkmaar

Guided Tours - groepsuitjes in Alkmaar

Zelf kaas maken of al knabbelend op een kaasje door de grachten varen. De Kaasstad Alkmaar bevalt je vast en zeker! Helemaal met een leuk uitje van Guided Tours. Wandel mee met een gids naar de mooiste plekjes van deze stad of pak de fiets voor een lekker tochtje. Meer spanning? Leef je uit in één van de spannende spellen of speurtochten.

Spellen en speurtochten

In Alkmaar kan kaas niet ontbreken. Doe mee aan de 'Speurtocht door de kaasstad' een leuk spel vol opdrachten over... jawel, kaas! Handel in het 'Wandel en Handel-spel' of strijd in een bitterballenrace. Genoeg spanning te vinden in Alkmaar. Ook vrijgezellen, mannen en vrouwen, kunnen zich in de stad nog eenmaal uitleven.

Fietstochten

Op de fiets ben je overal gemakkelijk en snel. Stap op en rijd door heel Alkmaar, en leer alles over de bijzondere huizen die hier te vinden zijn. Voor de geoefende fietsers gaat de tocht verder door het mooie poldergebied, de Schermer. Voor meer actie is er een speurtocht uitgezet.

Maak er een compleet dagje uit van met een lunch, diner of high tea. Guided Tours stelt verschillende arrangementen samen.

Guided Tours - groepsuitjes in Alkmaar in Alkmaar leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Guided Tours - groepsuitjes in Alkmaar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.