Boerderijcamping De Lindehoeve

Boerderijcamping De Lindehoeve

De kleine boerencamping De Lindehoeve ligt naast de gelijknamige schapenhouderij. Hier houden Carlo en Carien Veeger ongeveer 300 schapen. De traditionele en rietgedekte boerderij is al vier generaties in de familie en barst van de authentieke elementen. Naast schapen is de familie Veeger ook gek op paarden. Vooral liefhebbers van paardenmennen zijn hier tijdens het jaarlijkse menweekend aan het juiste adres. Ook leuk om mee te maken is het opdrijven van de schapen door speciaal getrainde bordercollies. Kom het tijdens de zomermaanden zelf zien!

De camping ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Duinen van Texel en op slechts vier kilometer van het strand. Wie er op uit wil, kan de auto laten staan want de bossen liggen aan het einde van de straat en het strand is nog geen tien minuten fietsen. Liever wat gezelligheid? Bezoek dan de typische dorpjes als De Koog, Den Hoorn of Oudeschild, voor een vers visje of gezellige borrel.

Boerderijcamping De Lindehoeve in Den Hoorn leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boerderijcamping De Lindehoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.