Sportieve bedrijfsuitjes op het water

Sportieve bedrijfsuitjes op het water

Hijs met z'n allen de zeilen en ga de uitdaging aan in een echte zeilrace! Of geniet van een ontspannen vaartochtje in een sloep met een lekker borreltje. Wat de wensen ook zijn, van avontuurlijk tot ontspannen, Ottenhome Heeg regelt voor iedere groep een onvergetelijk bedrijfsuitje. Ga mee het water op of daag de collega's uit voor een outdoor activiteit. Dat wordt gegarandeerd een dag vol uitdagingen!

Bedrijfsuitjes

Alle dagelijkse bezigheden op kantoor waaien in één klap weg op het Friese water. Uitdagende zeilwedstrijden of een ontspannende boottocht met een sloep. Ottenhome Heeg neemt het personeel mee voor een geweldig bedrijfsuitje. Groepen van 20 tot 200 personen beleven een heerlijke dag op het water, avontuurlijk of ontspannen. Ook de catering van het evenement wordt tot in de puntjes verzorgd. Lekkere Friese oranjekoek, borrelhapjes of een compleet buffet om af te sluiten. Voor ieder team een onvergetelijke dag.

Actieve bedrijfsuitjes bij Ottenhome Heeg

Outdoor activiteiten

Maar er is meer nog dan zeilen en sloepvaren. Ottenhome Heeg gaat een stapje verder met een compleet outdoor evenement. Collega's strijden tegen elkaar in een spannende zeskamp of bouwen samen een vlot. Zo leer je elkaar pas echt kennen! Bij het vlotbouwen komt het echt aan op samenwerking. En ook hier barst de strijd los, want wie bouwt het beste vlot? Dat wordt een actief dagje!

Groepsarrangementen


Naast bedrijven zijn ook andere groepen van harte welkom bij Ottenhome Heeg. Combineer het varen met een van de vele andere activiteiten. Bekijk alle arrangementen voor meer inspiratie.

Sportieve bedrijfsuitjes op het water in Heeg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Sportieve bedrijfsuitjes op het water

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.