Vakantie aan de rand van het Drents-Friese Wold

Vakantie aan de rand van het Drents-Friese Wold

Aan de rand van Nationaal Park het Drents-Friese Wold ligt Bungalowpark Hoogersmilde. Hier kamperen gasten niet in kleine tentjes, maar wordt er vakantie gevierd in één van de dertig luxe Finse bungalows.

Bijzonder aan Bungalowpark Hoogersmilde is de hoeveelheid ruimte op het park. De dertig bungalows staan op ruime kavels en bieden veel privacy. Nog een pluspunt: elke bungalow heeft gratis wifi!

Gasten kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van de naastgelegen camping De Horrebieter. Denk aan: een zwemplas met zandstrand, een glijbaan van 53 meter lang en een tennisbaan. Voor een hapje en een drankje is er een pizzeria, snackbar, restaurant en een café.

Natuur

Pak ook eens de fiets voor een tocht door de prachtige Drentse omgeving. Er zijn honderden kilometers fietspaden door dichte naald- en loofbossen, uitgestrekte heidevelden, bosmeren, langs hunebedden en oude Drentse brinkdorpen. Fietsen zijn te huur bij de receptie.

Vakantie aan de rand van het Drents-Friese Wold in Hoogersmilde leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vakantie aan de rand van het Drents-Friese Wold

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.