Camping De Horrebieter

Camping De Horrebieter

Camping De Horrebieter is een gezellige familiecamping en ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold in Hoogersmilde. Midden op de camping ligt een recreatieplas omgeven door een zandstrand. Ook kun je hier als jongere terecht voor een vakantie met vrienden. Ook zit er in het centrumgebouw een nieuwe eigen discotheek, waar een paar keer per week een groot feest gegeven wordt!

De camping biedt veel fiets- en wandelmogelijkheden. De Horrebieter beschikt over 150 goed onderhouden en fraai gelegen toeristische- en seizoenplaatsen. Gasten kunnen kiezen tussen het trekkersveld of een comfortplaats.

Voor wie van sport houdt, is er een tennisbaan, een jeu-de boulesbaan, een tafeltennistafel en een volleybalveld. Bij slecht weer kunnen de kleintjes zich prima vermaken in het overdekte Berenhol. Voor tieners zijn speciale chillplekken gecreëerd.

Camping De Horrebieter in Hoogersmilde leent zich ook goed voor een themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping De Horrebieter

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.