Teambuilding op de Sint-Jozefhoeve

Sint-Jozefhoeve

Kom naar de Sint-Jozefhoeve voor leuke groepsactiviteiten. Ideaal voor wie echt eens iets anders wil. Teambuilding gebeurt hier tijdens de ludieke spellen die er speciaal voor ontworpen zijn, zoals 'Kippen op stok', 'Wortelloop' en 'Schapen gapen'. Probeer samen een kudde schapen door het parcours te leiden of vang met je team de meeste rode ballen tijdens het spel 'Vallende appels'. Kun je niet kiezen? Ga voor het 't Pure wei-gevoel', een spel waarbij je verschillende opdrachten tot een goed einde moet brengen.

Alle activiteiten zijn gerelateerd aan de landbouwsector en gericht op duurzaamheid. Na een actieve middag in het weiland barst de strijd los tussen de teams tijdens de melkveebedrijfsquiz. Alle ruimte en faciliteiten zijn aanwezig voor een vergadering, diner of seminarie op een rustgevende locatie, of buiten in het boerenlandschap. Of ga bij de koeien in de stal zitten! De arrangementen zijn allemaal maatwerk.

Educatie op het melkveebedrijf

Breng een bezoekje aan de boerderij met de hele klas! Stap in de hooikar en rijd naar de Sint-Jozefhoeve. Doe de speelse opdrachtjes leer je alles over het leven van de koe en de kalfjes. Ontdek wat een koe allemaal eet, hoeveel water het dier drinkt, zoek het paspoort van een kalfje en melk de kunstkoe. Ieder kind krijgt een digitale camera om leuke foto's te maken van het uitstapje. Na afloop neemt de boerin de camera weer in ontvangst en de volgende dag zijn de foto's eenvoudig te downloaden. Een leuk aandenken aan een plezierige en leerzame dag.

Sint-Jozefhoeve in Balen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Teambuilding op de Sint-Jozefhoeve

Foto: Sint-Jozefhoeve