Persoonlijk haar-, make-up- en nageladvies bij Kapsalon Haarbalans - BESTAAT NIET MEER

Kapsalon Haarbalans

DIT ARRANGEMENT BESTAAT NIET MEER! Ben je je huidige uiterlijk zat? Heb je zin in een volledige make-over? Geen nood, kom naar kapsalon Haarbalans voor een haaranalyse en behandeling, make-up en gelnagellak in één. Je verlaat de salon als een ander mens! Leuk voor een uitje met zussen of vriendinnen.

Stijladvies op maat

Kom naar Kapsalon Haarbalans voor een 'break' en een advies op maat. De salon neemt rustig de tijd om je dát te geven waar je voor komt: zicht op je eigen stijl en al het advies dat je nodig hebt. De experts van Haarbalans maken er een compleet dagje uit van, met een lekker drankje erbij. Jij staat deze dag echt in het middelpunt. Je natuurlijke haarkleur, het pigment van je huid, de kleur van je ogen en je lippen: alles is bepalend voor de juiste kleurkeuze voor je haar, nagels en make-up. Het kleuradvies voor je haar, huid en make-up moet in balans zijn. Welke kleuren laten jou nog meer stralen?

Kapsalon Haarbalans in Nijmegen leent zich ook goed voor een vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Kapsalon Haarbalans

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.