Zangworkshop Hometown Studio
Zangworkshop met cd-opname in Hometown Studio

Warm de stemmen maar vast op voor een workshop met Diana Olierook. Deze talentvolle zangeres heeft maar één passie en dat is zingen! Behalve zelf zingen, laat ze anderen ook graag kennismaken met hun eigen zangstem. Ga mee de muziekstudio in en neem zelf een te gekke cd op. Leuk als bedrijfsuitje, kinderfeestje of als familiedag.

In de professionele opnamestudio van Diana Olierook in Grevenbicht of in Bunde kan de dag beginnen. Hier krijgt iedereen de kans om achter de schermen te kijken en zich een zanger of zangeres te voelen. Geen ervaring met zingen, of stiekem al een beetje? Het maakt niet uit, want zangeres Diana Olierook begeleidt iedere zanger(es) in de dop. De workshop begint met het opwarmen van de stem en wat tips op het gebied van zangtechniek en performance. Alles om een strak optreden neer te zetten. De groep studeert vervolgens één of meerdere nummers in.

Opname cd

Heeft iedereen het nummer goed onder de knie? Dan kan het echte werk beginnen. De rollen zijn verdeeld en de opname gaat van start. Zangcoach Diana blijft in de buurt, om ervoor te zorgen dat het inzingen goed gaat. En dan is daar het eindresultaat: een prachtige cd met het nummer erop. Leuk voor thuis! Samen met collega's en of familie zingen? Het is allemaal mogelijk. In de nabije omgeving van de studio zijn er genoeg etablissementen te vinden om nog even na te kletsen met een hapje en een drankje.

Verjaardagsfeestje

Ook voor kleine zangtalentjes is een zangworkshop hartstikke leuk. Naast het opnemen van een eigen cd, behoort ook het opnemen van een eigen videoclip en een spetterend disco-karaokefeestje tot de mogelijkheden! Kijk op de website van Diana Olierook voor het complete overzicht.

Zangworkshop Hometown Studio in Grevenbicht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek hometownstudio.nl

Zangworkshop Hometown Studio
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.