1

Zoo Osnabrück


-advertentiepositie-Zoo Osnabrück

Wandel door verschillende werelddelen en ontmoet de dieren die hier wonen. De Duitse dierentuin Zoo Osnabrück is een ruim ingedeeld dierenpark waar de natuurlijke beleving voorop staat. Volg de donkere gangen onder de aarde en ontmoet ondergrondse dieren als de naakte molrat, betreed de tempels Angkor Wat waar de apen de baas zijn en speel naar hartelust in een Afrikaans boomhuttendorp in 'Makatanda'.

Sta oog in oog met de dieren

Verken Zoo Osnabrück en geniet van de natuurlijke opzet van het park. Dieren worden zoveel mogelijk gescheiden door natuurlijke materialen, zodat hekken niet in het oog springen. Wandel over de lange houten brug in Kajanaland en geniet van beren, rendieren, wasberen en bizons die slechts gescheiden worden door rotsen en een grote waterval. Ook in het apenkoninkrijk Angkor Wat rennen de chimpansees door het tempelcomplex en die komen heel dicht bij je in de buurt. De leeuwen en leeuwinnen houden ervan om het publiek flink te laten schrikken en soms zit er maar een paar centimeter glas tussen de grote klauwen van het dier en de mens.

Ontdek alle werelddelen

Ga spelen in het Afrikaanse boomhuttendorp 'Makatanda'. Deze kleihutten worden omgeven door een savanne waar je allerlei dieren uit Afrika tegenkomt. Zie hoe de hyena's opgekruld naast elkaar liggen te slapen. Hoe de bavianen elkaar ontluizen en vanuit de verte steken de hoofden van de giraffen boven de boomtoppen uit. Rust even uit bij een van de horecagelegenheden die verspreid door het park staan. De terrassen geven een prachtig uitzicht over het park en zijn ook te huur voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Zoo Osnabrück leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.zoo-osnabrueck.de

Zoo Osnabrück
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.