Speelgoedmuseum het Spelebos
Speelgoedmuseum het Spelebos

Kinderdromen worden werkelijkheid in speelgoedmuseum het Spelebos. Dit hele museum is tot de nok toe gevuld met speelgoed van vroeger en nu. Poppen, beren, barbies, tinnen soldaatjes: te veel om op te noemen! Kom lekker spelen en breng het speelgoed tot leven!

In speelgoedmuseum het Spelebos ga je terug naar je kindertijd. Hier vind je bijzondere poppen en beren, sommige meer dan honderd jaar oud, maar ook barbies, tinnen soldaatjes en oud-Hollandse spellen. Het Spelebos is één groot dorp waar alle museumstukken in beweging komen. Druk op één van de vele knoppen en de beren starten met hun berenliedjes en Barbie en Ken worden in de spotlight gezet.

Inclusief speeltuin

Het Spelebos ligt in een groene omgeving tussen Best en Son op het prachtige terrein Museumpark Best. Buiten in de tuin van het museum is er een mooie speeltuin, waar kinderen lekker kunnen schommelen of zich uitleven op één van de andere speeltoestellen.

Tip: breng ook een bezoekje aan Museum Bevrijdende Vleugels, een nostalgisch museum over de oorlogstijd.

Speelgoedmuseum het Spelebos in Best leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 6,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Klassieke draaimolen.