Sieraden en accessiores maken met kralen bij Beadazzled Amsterdam

Sieraden maken bij Beadazzled

Schitterende kralen in alle soorten en kleuren uit alle werelddelen: ze zijn te vinden bij Beadazzled. Ga samen met vriendinnen of collega's aan de slag met een verslavende workshop sieraden maken en maak onder begeleiding je eigen unieke sieraad! Wist je dat je ook accessoires met kralen kunt maken, bijvoorbeeld geurkaarsen of sierlampjes? Probeer het uit tijdens één van de creatieve workshops.

Workshop sieraden maken

De kralenwinkel Beadazzled is zo'n succes dat er inmiddels drie vestigingen zijn. Naast Amsterdam kun je ook terecht in Haarlem en Hilversum. Het assortiment kralen is indrukwekkend. Beadazzled speurt over de hele wereld naar de meest bijzondere en unieke kralen. Van glas, kunststof of Swarovski-kristal bijvoorbeeld, maar ook voor bedeltjes, gekleurd draad en jasseron-kettinkjes ben je hier aan het juiste adres.

Workshops

Beadazzled biedt verschillende WORKSHOPS voor volwassenen, eigen groepen op datum in overleg.

Workshop 2,5 uur: tijdens de ontvangst met koffie of thee is er een korte introductie van de mogelijke technieken tijdens de workshop. Vervolgens kun je door het assortiment struinen naar je favoriete kralen en kleuren. Natuurlijk word je tijdens de workshop begeleid en krijg je nodige tips.

Workshop 1,5 uur: liever een kortere workshop met een vaste prijs? Tijdens deze workshop maak je een armband van swarovski kralen geregen op een frame van jasseron schakels. Natuurlijk kies je voor je eigen kleuren combinatie!

Sieraden maken bij Beadazzled in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 17,50 p.p.), workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Sieraden maken bij Beadazzled

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.