't Wapen van Haarzuylen

't Wapen van Haarzuylen

Aan de rand van Utrecht ligt het zeshonderd jaar oude landgoed De Haar. De tijd lijkt hier stil te staan. Oude boerderijen, boomgaarden, mooie kerkpaden en het kasteeldorpje Haarzuilens vormen samen de ingrediënten voor een heerlijk dagje weg. Haarzuilens is bekend vanwege het grote aantal huizen dat rood-witte luiken bezit. De Brink, centrum van het dorpje, ademt een heerlijke nostalgische sfeer uit. Restaurant 't Wapen van Haarzuylen past helemaal in het decor. Geniet hier van een heerlijk à la carte menu. Het restaurant heeft ook een prima lunchkaart, dus ben je toe aan iets stevigs tussen-de-middag, stap dan binnen in deze sfeervolle eetgelegenheid.

Restaurant 't Wapen van Haarzuylen heeft diverse mogelijkheden voor smakelijke en spannende arrangementen. Huiver mee tijdens het super spannende teamspel 'De Weerwolven van Haarzuylen': .....Sinds enkele weken wordt een klein dorpje geteisterd door een afgrijselijk fenomeen. Bijna elke nacht wordt één van de dorpsgenoten op gruwelijke wijze vermoord.....

't Wapen van Haarzuylen in Haarzuilens leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

't Wapen van Haarzuylen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.