Wandelen door historisch Maastricht - GESLOTEN
Beleef Mestreech

Dit uitstapje bestaat niet meer. Bewonder de Sint-Servaasbasiliek, flaneer over het Vrijthof of wandel over de stadsomwalling van Maastricht met een van de gidsen van Beleef Mestreech. Die kennen Maastricht als hun broekzak en weten de mooiste plekjes te vinden. Wandel met ze door het centrum van Maastricht, ga mee naar het interessante stadsdeel Wyck of laat je leiden door de grotten. De echte wandel diehards kiezen natuurlijk de complete tour van zo'n 4 tot 4,5 uur!

Fietstochten en boottochten zijn ook mogelijk. Toch liever zelf op pad? Dat wordt hartstikke spannend en avontuurlijk met hun puzzeltochten. Ook die nemen je mee naar door de hele stad: te voet, op de step, op de fiets of met een scooter. En je beleeft deze Bourgondische hoofdstad van Nederland helemaal top met een proeverij erbij!

Beleef Mestreech in Maastricht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wandelen door historisch Maastricht - GESLOTEN