AtelierSchier


-advertentiepositie-AtelierSchier - workshops in een stadsbus

Struin langs de Noordzee en maak een kunstwerk van alle strandvondsten en schilder de zee en het strand. Of luister naar de verhalen van Schiermonnikoogse jutters, zittend in een duinpan of bij regen in een kerkje. Dit avontuur begint allemaal bij een oude bus. Hij maakt geen ritjes meer, maar in de omgebouwde stadsbus van AtelierSchier zitten nog steeds passagiers. Ze reizen aan de hand van inspirerende workshops door de wonderschone natuur van Schiermonnikoog. Ook als de bus er niet staat, in de wintermaanden, kan iedereen zich mee laten voeren en de rust en ruimte van het Waddeneiland ervaren.

Strandjutten op Schiermonnikoog

Ieder jaargetijde is mooi op Schiermonnikoog. Daarom zijn ook de activiteiten van AtelierSchier het hele jaar door mogelijk. Met z'n tweeën creatief bezig zijn of met een hele grote groep (maximaal 200 personen): er is veel op maat te organiseren. Ervaar de omgeving op verschillende manieren en word één met de natuur op Schiermonnikoog. Hoe dat gaat? AtelierSchier neemt je mee...

Juttersgeluk

Alle inspiratie voor de workshop Juttersgeluk komt letterlijk uit de natuur. Tijdens een wandeling langs de Noordzee zoeken de deelnemers natuurlijke materialen voor een kunstwerk. Met uitzicht op de zonsondergang komen de eerste onderdelen van het uiteindelijke werk bijeen. De volgende dag gaat de zoektocht verder en maakt de groep een aantal beelden. Op de laatste dag volgt een finishing touch met versierende materialen.

Intuïtief schilderen

Drie weekenden in de zomer staan in het teken van intuïtief schilderen. Tijdens een twee- of driedaagse workshops schilderen deelnemers heerlijk in de buitenlucht. Regelmatig verhuizen de schildersezels naar een andere plek voor nieuwe inspiratie.

AtelierSchier op Schiermonnikoog leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 6,00 p.p.), schoolreisje (vanaf € 4,00 p.p.) en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek atelierschier.com

AtelierSchier
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.