Happy You - Make-up en beautyworkshop met je vriendinnen

Happy You - Make-up en beautyworkshop met je vriendinnen

Ook al heb je haast, er goed uitzien is belangrijk. Happy You, de specialist in make-up en beautyworkshops in Apeldoorn, verzorgt leuke en leerzame workshops zodat je er voor een bijzonder feest, een gezellig etentje of voor een gewone werkdag tiptop uitziet! Een workshop waar je blij van wordt!

Scooter Gezond

Make-upadvies

De make-up workshops worden verzorgd door een Happy You-specialiste. Zij weet precies welke kleuren en soorten make-up bij jou passen. Donker, licht, rossig of getint: voor iedereen zijn er speciale maniertjes om er zo goed mogelijk uit te zien. Moet dat lijntje nu alleen onder je oog of ook er boven? Is de kleur van je foundation goed? De antwoorden op al je vragen krijg je bij Happy You, de make-up workshopspecialist!

Huidverzorging

De basis voor een mooie make-up is een goedverzorgde huid. Tijdens een beautyworkshop wordt ieders huidtype bepaald en krijg je tips over de beste huidverzorging. Je komt erachter welke huidproducten voor jou het beste zijn, maar ook hoe je die moet gebruiken.

Aan de slag!

De workshop start met koffie en gebak. Nadat één en ander is uitgelegd, mag je zelf aan de slag in de studio om het geleerde in de praktijk te brengen. De beautyworkshop bestaat uit het reinigen, voeden en verzorgen van de huid met producten van Farmona. Als laatst volgt nog het aanbrengen van een lichte make-up. Tijdens de make-upworkshop ga je aan de slag met het merk Federico Mahora. Na afloop krijg je foto's van het resultaat toegestuurd per mail.

Persoonlijke aandacht en gezelligheid staan bij Happy You hoog in het vaandel. Zijn jullie met minder dan vijf mensen? Laat het van tevoren even weten, dan word je samengevoegd met een andere groep.

Tip: combineer een make-up workshop en een beautyworkshop met een arrangement! Bekijk alle arrangementen van Happy You.

Happy You - Make-up en beautyworkshop met je vriendinnen in Apeldoorn leent zich ook goed voor een vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Happy You - Make-up en beautyworkshop met je vriendinnen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.