Paintballworld The Factory Arnhem - GESLOTEN

Paintballworld The Factory Arnhem - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Vroeger was het een zuivelfabriek, nu is het een gevechtsterrein voor een potje paintballen. Paintballworld The Factory in Arnhem is de plek waar vrienden de grootste vijanden worden. Stel je painballgeweer op scherp en ga de strijd aan!

In februari 2003 rolde het laatste pak zuivel van de lopende band in de Coberco-fabriek van Arnhem. Nu is het de plek om je te verschuilen voor rondvliegende verfbolletjes. The Factory is 10.000 vierkante meter groot en heeft zowel indoor als outdoor speelvelden. Dus ook op een regenachtig dagje kan een potje paintballen gewoon doorgaan. Natuurlijk maak je hierbij gebruik van een complete uitrusting, die bestaat uit een camouflage overall, een masker (bij paintball) en een paintball- of lasergameswapen. Let the games begin!


Lasergamen

Is een potje paintball iets te heftig? Bij The Factory kun je ook komen lasergamen. En ook dat kan binnen én buiten. Tijdens een lasergames arrangement bij Paintballworld Arnhem speel je op verschillende velden. En bij elk speelveld hoort een nieuwe opdracht of missie. Ieder spel duurt zo'n vijftien minuten en een compleet lasergames arrangement neemt zo'n twee uur in beslag.

Paintballworld The Factory Arnhem - GESLOTEN in Arnhem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Paintballworld The Factory Arnhem - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.