Avontuurlijk dagje uit op de scooter

Scooter Experience omgeving Amsterdam

Geruisloos slingeren de scooters van Scooter Experience door het oer-Hollandse landschap, net boven Amsterdam. Nodig je familie, vrienden of collega's uit, stap op één van de scooters en uitwaaien maar! Scooter Experience zette een aantal leuke routes uit langs de Zaanse Schans, Volendam, Marken en vele andere kneuterige dorpjes. Je mist niets, want je ziet en beleeft Holland op z'n mooist!

Scootertocht met een groep

Leuk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje houden bij de Scooter Experience? Dat is zo geregeld! Van koffie met gebak bij aankomst, tot een warm buffet met drankjes na afloop van het scooteren, in de sfeervolle ontvangstruimte. De dag is van A tot Z geregeld, met ruimte voor persoonlijke wensen.

Activiteiten onderweg

De scootertocht gaat over bruggetjes en dijken, langs meren en molens, door de mooiste plekjes in het Waterland. Onderweg is er de mogelijkheid om de benen te strekken of een visje te eten op het eiland Marken. Picknick tussen de weilanden of doe leuke (groeps)activiteit! Maak zelf een keuze uit de vele leuke stops onderweg. Klompen schilderen, een foto laten maken in een Volendams kostuum, varen met een fluisterboot of een presentatie paling roken (en proeven)?

Leuk voor iedereen

Je kunt ook je collega’s of vrienden uitdagen voor een spannend potje kleiduiven schieten met een lasergeweer. Zelfs goedkoop busvervoer naar de locatie in bijvoorbeeld een authentieke ouderwetse schoolbus is te regelen! Tot slot wordt er een mooie groepsfoto gemaakt vanaf een oude brug als aandenken aan de dag. Genoeg om de volgende dag op kantoor over na te praten! Deze activiteit is geschikt voor iedereen in het bezit van een (auto) rijbewijs. Geen rijbewijs? Stap dan achterop als passagier!Beleef alvast een voorproefje van deze unieke experience met de nieuwste app van de Scooter Experience. Download hem nu in de Apple store of via de Android Market.

Scooter Experience omgeving Amsterdam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.