Duinoord: all-inclusive binnen- en buitenspeeltuin met klimbos
Duinoord

Voor kinderen is een dagje Duinoord als een dag in het paradijs. Overal waar ze kijken is iets te beleven! Binnen vallen de monden open bij het zien van de binnenspeeltuin. En buiten? Daar leven ze zich uit op de trampolines of in het klimbos. De kleintjes vermaken zich in hun eigen speeltuin met speelhuisjes en een springkussen. En om de dag helemaal fantastisch te maken is er heel veel lekker eten en drinken!

All-inclusive: onbeperkt eten en drinken

Bij Duinoord neemt niemand belegde broodjes en pakjes sap mee. Het eten en drinken zit hier gewoon bij de entreeprijs inbegrepen. En wat voor eten! In de Mazzelstraat kunnen lekkerbekken hun geluk niet op. Smul van de verschillende pizza's bij de Pizzeria, laat een overheerlijke pannenkoek bakken bij het Pannenkoekenhuis of haal een frietje met snack bij de Frietkar. Uit de snackmuur haalt iedereen onbeperkt de lekkerste hapjes. Het voorgerecht haal je bij de marktkraam van Soep-Brood-Beleg en bij de drankenbar les je je dorst met frisdranken en milkshakes. En als klap op de vuurpijl is er het Dessert vol heerlijkheden als softijs en snoep.

Tip: vier je kinderfeestje bij Duinoord, kom met de hele familie of neem de hele school mee! Duinoord verwelkomt alle soorten groepen en scholen met open armen.

Duinoord: avontuur voor jong en oud

Is het buikje rond gegeten? Dan loop je vanuit de Mazzelstraat rechtstreeks een groots speelavontuur tegemoet! De buitenspeeltuin van Duinoord is voor zowel kinderen als ouders een heerlijke plek. Terwijl de kleintjes in het speciaal voor hen aangelegde speeltuintje spelen, kijken de ouders vanaf een loungebank op het ruime terras toe. De grotere kinderen voetballen op het pannaveldje, scheuren over de mini quadbaan of dwalen door het doolhof. Leuk: kinderen vanaf vijf jaar mogen laserschieten in het spannende laserschietbos. Voor de kleintjes zijn er speciale lichtgewicht geweren.

De GPS-tochten door het park zijn leuk voor alle leeftijden, net als de bounce trampoline. Op deze bijzondere trampoline, speciaal overgevlogen vanuit Amerika, spring je tegen de wanden alle kanten op. Liever wat hoger de lucht in? In het mooie klimbos wachten verschillende klimroutes met hoogteverschillen van wel zeventien meter! Voor kinderen onder de zeven jaar is er een speciaal mini-klimbos. Blijf je liever met beide benen op de grond? Je kunt bij Duinoord ook lasergamen en midgetgolfen!

Duinoord in Helvoirt leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Duinoord.
Foto: Duinoord.
Foto: Duinoord.
Foto: Duinoord.
Foto: Duinoord.
Foto: Duinoord.
Foto: Duinoord.
Foto: Duinoord.
Foto: Duinoord.
Foto: Duinoord.