Boerendoolhof Waaise Weelde

Boerendoolhof Waaise Weelde

Hoe goed is jouw richtingsgevoel? Je komt erachter als je het maisdoolhof van boerderij Waaise Weelde binnenstapt. Hier is het zaak niet te verdwalen tussen de metershoge maisplanten. Onderweg kun je vragen beantwoorden en daarmee de code van de kluis ontdekken. Gelukt? Dan wacht je in de kluis een verrassing.

Als je eenmaal de weg uit de doolhof hebt gevonden, kun je rondkijken bij de boerderij. Misschien mag je wel helpen als de kalfjes een flesje melk krijgen! Of ga picknicken op de picknickweide. Kinderen die nog niet moe zijn kunnen springen op het springkussen en spelen met het waterspel. Of neem een duik in het maiszwembad. Genoeg te doen bij Het Boerendoolhof De Meern!

Check wel altijd even op de site of het maisdoolhof echt open is. De groei van mais kan tegenvallen, waardoor er in dat jaar geen maisdoolhof mogelijk is.

Tip: Eenmaal per jaar is Boerendoolhof Waaise Weelde 's nachts open. Kijk op de site welke nacht dit is en probeer te ontsnappen uit het spookdoolhof!

Boerendoolhof Waaise Weelde in De Meern leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boerendoolhof Waaise Weelde

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.