Leer kitesurfen bij Freeriderz in Friesland

Leer kitesurfen bij Freeriderz in Friesland

Al plannen voor volgende zomer? Kom naar Friesland en leer kitesurfen op één van de vijf locaties van Freeriderz. Op je eigen tempo leer je hoe je de golven bedwingt en geniet je van de uitdaging die het kitesurfen biedt. Helemaal geen ervaring met watersport? Geen probleem! Bij Freeriderz begin je bij het begin.

Als je een goede basis wilt leggen is een weekendcursus een goed idee. Daarbij breng je twee dagen op het water door. Een zwemdiploma is vereist! Op die manier leer je de beginselen van het kitesurfen en krijg je ook al wat zelfstandigheid op het water. Een vol programma, met gegarandeerd veel plezier!

Er is ook een complete cursus van drie dagen. Die dagen hoeven niet per se aaneengesloten te zijn, maar kunnen verspreid over een aantal weken plaats hebben. Zin om met je collega's de golven te bedwingen? Er zijn programma's voor groeps- en bedrijfsuitjes van ongeveer vier uur. Ook een samengesteld programma is mogelijk, met een combinatie van powerkiten en/of suppen.

Je hoeft je niet druk te maken over de materialen, want daar zorgt Freeriderz voor. Op een ontspannen manier leren kitesurfen doe je hier.

Leer kitesurfen bij Freeriderz in Friesland in Hindeloopen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Leer kitesurfen bij Freeriderz in Friesland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.