Fruit of Life - Biologische blauwe bessenkwekerij - GESLOTEN

Fruit of Life bessenkwekerij - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Kies voor biologisch in de blauwe bessenkwekerij Fruit of Life! Pluk je eigen biologische fruit in de fruittuin. Neem daarna een ontspannend kopje Fair Trade-thee of koffie op het landelijke terras, terwijl je van een uitgestrekt uitzicht geniet.

Kameryck

Prikkel de smaakpupillen in de winkel, waar allerlei biologische en streekproducten verkocht worden. Kies bijvoorbeeld voor de heerlijke jam of sap, gemaakt van eigen geteelde blauwe bessen!

Vakantiehuis

Fruit of Life verhuurt ook een vakantiewoning voor acht tot tien personen. De accommodatie heeft een ruime tuin met een zonnig terras, een schaduwrijke boomgaard en veel privacy. Het vakantiehuis is met een grote woonkeuken en de ruime woonkamer van alle gemakken voorzien. De omgeving is bovendien ideaal om per fiets, per wandelwagen of te paard te ontdekken.

Tip: Volg een workshop bij Fruit of Life! Regelmatig zijn er leuke workshops, zoals graffiti schilderen of Human Design. Het aanbod is heel verschillend.

Fruit of Life bessenkwekerij - GESLOTEN in Dwingeloo leent zich ook goed voor een workshop en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Fruit of Life bessenkwekerij - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.