twente

Twente Kinderen (78)

Experimenteer, speel en leer erop los in De Museumfabriek

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - Beleef de geschiedenis én de toekomst van Twente! De Museumfabriek is een familiemuseum vol wisselende tentoonstellingen. Laat je fantasie de vrije loop en speel, experimenteer en steek je handen uit de mouwen in de fabriek.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen vanaf € 7,50

peuters gratis

Speeltuin 't Mekkelholt

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - In speeltuin 't Mekkelholt in Enschede kunnen kinderen de hele dag genieten van alle speeltoestellen. Ook organiseert de speeltuin leuke activiteiten, zoals sjoelen en darten.

's zondags gesloten

gratis toegang

Kinderboerderij 't Weusthag

HENGELO, OVERIJSSEL - Kinderboerderij 't Weusthag in Hengelo leert kinderen spelenderwijs over de natuur. In het bezoekerscentrum zijn verschillende tentoonstellingen te zien.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag

entree gratis

Zwembad De Wilder

HAAKSBERGEN, OVERIJSSEL - Sjees van de lange glijbaan, zwem in een golfslagbad en kom bij in het bubbelbad. De Wilder is een subtropisch zwemparadijs met veel leuke faciliteiten.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,20

kinderen vanaf € 4,90

peuters vanaf € 2,50

Ballorig Nijverdal

NIJVERDAL, OVERIJSSEL - Ongestoord spelen, terwijl papa en mama rustig een kopje koffie drinken. In Ballorig Nijverdal is dit scenario werkelijkheid! Groot en klein vermaakt zich uitstekend in dit overdekte speelparadijs.

's maandags gesloten

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,00

Natura Docet Wonderryck Twente

DENEKAMP, OVERIJSSEL - In Natura Docet leren bezoekers van alles over de natuur. Het is het oudste regionale natuurhistorisch museum van Nederland.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,00

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Kunsthal HOF88

ALMELO, OVERIJSSEL - Puur genieten van creativiteit bij Kunsthal HOF88. Ook voor kinderen, want Kunsthal HOF88 heeft met 'Kinderen kijken Kunst' een speciaal programma.

's maandags gesloten

gratis toegang

Van de redactie

UITagenda Twente, vanaf 19 augustus 2018