twente

Twente Romantische uitjes (26)

Grolsch Brouwerij Tour

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - Je hebt bier en je hebt Grolsch! Hoe krijgt dit bier zijn smaak? Ontdek het tijdens een rondleiding door de brouwerij, waar het vakmanschap van toen en nu van dichtbij te bekijken is.

open op woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 12,50

Humphrey's Enschede

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - Kom naar restaurant Humphrey's in Enschede! In de zomer is het heerlijk genieten van de zon op het dakterras. In de winter is binnen dé plek om heerlijk te dineren.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 26,95

kinderen vanaf € 12,50

B&B en theetuin Op 't Oorbeck

ENSCHEDE, OVERIJSSEL - De theetuin Op 't Oorbeck en de naastgelegen schuur bieden een schitterend decor als begin- of eindpunt van een wandeltocht of fietsritje door de omgeving van het kleine dorpje Twekkelo, dichtbij Enschede.

geopend, open op zondag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 47,50

Theater Hof 88

ALMELO, OVERIJSSEL - Hof 88 is een klein theater met een uitgebreide, eigenzinnige programmering. Een gezellig theater met een theater en een concertzaal. Hof 88 is tevens filmhuis. Gemiddeld twee keer per week staat er een arthouse film op de rol.

open op woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag

Hamam Het Oosten

HENGELO, OVERIJSSEL - Waan je in het Oosten, in de gezellige hamam Het Oosten! In dit Turkse badhuis kun je terecht voor heerlijke behandelingen en lekker eten.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 19,50

Boerderij Wendezoele

AMBT DELDEN, OVERIJSSEL - Leer alles over het Twentse boerenleven op Boerderij Wendezoele. Oude ambachten worden op speciale dagen gedemonstreerd. De hele boerderij is weer in oorspronkelijke staat hersteld.

vandaag nog gesloten, geopend 28 april t/m 27 september, van 13:30 uur tot 17:00 uur

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 1,00

peuters gratis

Bistro de Oale Ste

NIJVERDAL, OVERIJSSEL - Bistro de Oale Ste is een pareltje in Twente. Schuif aan voor lekkere streekproducten of neem plaats op het beroemde terras.

lang weekend (vr za zo)

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 4,00