Domstad Evenementen

Bij Domstad Events is inspiratie en originaliteit vanzelfsprekend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Utrecht? Met Domstad Events is er van alles te regelen. Perfect, professioneel en helemaal op maat.

britt, 2011-11-03 14:17:26:
Nooit iets boeken via dit bedrijf ooit een macabre spooktocht gehad door Utrecht. Stelt echt niks voor je krijgt een kaart en zoek het maar uit. op het eind spreek je af in een spookachtig cafe alleen blijkt gewoon een stapkroeg te zijn waar de 2 meiden gezellig aan de wijn zitten. Echt geld klopperij.

Marianne, 2011-11-03 21:52:19:
Wat een grote sof. Veel te duur, gewoon ordinaire afzetterij. We werden gewoon losgelaten en doe maar wat met 1 vragenlijst en 1 plattegrond. Kan me voorstellen dat jullie lachen als je het geld binnen hebt, je hebt er namelijk totaal NIETS voor hoeven doen. Mensen draai zelf een vragenlijst uit via internet en maak er een gezellige avond van. Kost niets en beslist MEER plezier.
Sorry, maar hier zou de politie naar moeten kijken, GROTE OPLICHTERIJ.

nathalie, 2011-11-04 21:37:17:
Deze organisatie bestaat waarschijnlijk uit studenten die graag en zonder teveel moeite geld willen verdienen.Bijna 200 euro betaald voor een tocht door Utrecht (8 pers)moest spectaculair zijn, het enigste wat ze ervoor gedaan hebben is bij aanvang een a-viertje gegeven. Thats it. Op de klacht is nooit geen reactie gegeven. Slechte publiciteit voor Utrecht en ook de VVV, die partner is. Waardeloos, zo zie je maar, niemand is te vertrouwen.