zuid-limburg

Zuid Limburg Speeltuin (25)

Kinderboerderij Ophovenerhof

SITTARD, LIMBURG - Kam de konijntjes, geef de lammetjes een flesje melk en ontdek of de kip al een lekker eitje heeft gelegd. Een bezoekje aan Kinderboerderij Ophovenerhof is een feest voor kinderen die van dieren houden.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag

gratis toegang

Speeltuin Fort Willem

MAASTRICHT, LIMBURG - Lekker rondrennen, klimmen en klauteren. Kinderen tot twaalf jaar vermaken zich uitstekend in Speeltuin Fort Willem in Maastricht.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 2,00

Camping Cottesserhoeve

VIJLEN, LIMBURG - Geniet van een heerlijke vakantie in het Zuid-Limburgse heuvellandschap op Camping Cottesserhoeve. Duik in het zwembad of geniet van een mooie wandeltocht.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 11,75

Camping Rozenhof

VIJLEN, LIMBURG - Vlak bij de Ardennen, met uitzicht op het prachtige Geuldal, vier je een heerlijke vakantie op Camping Rozenhof in Vijlen. Ontdek de mooiste plekjes van Limburg vanuit je vakantiehuis in origineel Limburgs vakwerk.

elke dag geopend

entree vanaf € 10,50

Camping 't Hemelke

HULSBERG, LIMBURG - In het centrum van het Limburgse heuvelland in Hulsberg bevindt zich Camping 't Hemelke. Vooral gezinnen met kinderen genieten hier van een heerlijke vakantie.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 10,05

Speeltuin Schutterspark

BRUNSSUM, LIMBURG - Kom lekker spelen in Speeltuin Schutterspark in het Limburgse Brunssum met een kabelbaan, een huttendorp, een speelfort en nog veel meer!

's maandags gesloten

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 1,50