1

Beach Club El Nino Scheveningen




Loungen met tapas of een barbecue op het strand

Bij Beach Club El Niño kom je helemaal los van het dagelijkse leven. Internationale gerechten, smaakvolle wijnen, speciaal biertjes en een vleugje latin zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel bij deze gezellige strandtent. Ook zijn hier leuke workshops en activiteiten te beleven. Voel je weer energiek en vol inspiratie na een keertje kitesurfen, salsales, yoga of beachvolleybal.

Het royale zonnige terras van El Niño is erg gezellig door de zitkuil, overdekte veranda, de steigerhouten banken en comfortabele loungebanken met open vuren. Bij zomerse warmte gaan alle deuren van El Niño open en zorgt een frisse zeebries voor verkoeling. Op een koude dag is het nog steeds de moeite waard om naar het strand te gaan. Na een korte strandwandeling kun je binnen heerlijk op de bank wegkruipen bij één van de open haarden.

Lekkere hapjes en drankjes

De keuken van El Niño is internationaal en de koks mixen heerlijke tapas met mediterraanse gerechten, knapperige verse salades, clubsandwiches en een vleugje Hollandse keuken. Dorst gekregen? Kies dan voor een tropische cocktail, een sappige smoothie of een goede wijn.

De strandtent ligt centraal gelegen tegenover Sea Life op vijf minuten loopafstand van het Kurhaus en de Pier. Het strand van Scheveningen is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn vijf parkeergarages rondom de boulevard en betaalde parkeerplaatsen aan de boulevard zelf. Gratis parkeren kan op tien tot vijftien minuten loopafstand.

El Niño komt voor in het artikel van DagjeWeg.NL over leuke strandtenten!

Beach Club El Nino Scheveningen in Scheveningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.elnino.nl

Beach Club El Nino Scheveningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.