Maak je stranddag compleet met een bezoek aan een strandtent

Tips voor een zonnige zomervakantie! |  deel via WhatsApp | Nieuws door

29 juli 2013 Toerisme Een bezoek aan het strand is wel heel aantrekkelijk met deze temperaturen. De één houdt van uren in het zand liggen en de ander vermaakt zich in het water of met een volleybal of schep en emmer. Maar het strand is meer dan alleen water en warm zand. Zoek een gezellige strandtent op en maak je stranddag compleet!

Strandtenten heb je in verschillende soorten en maten. Bij de één haal je een simpel ijsje en bij de andere droom je weg op een ligbed in de schaduw. Zoek de strandtent die bij je past! DagjeWeg.NL geeft alvast een voorzet met deze vier blitse beach clubs!

El Nino in Scheveningen

El Niňo in Scheveningen is een tropische strandtent waar je loskomt van het dagelijkse leven en je jezelf onderdompelt in vakantiesferen. Hier hoef je niet alleen stil te zitten, maar kun je ook meedoen met activiteiten en workshops, zoals powerkiten, beachgames of een cocktailworkshop. Neem plaats op de steigerhoutenbanken en loungen maar!

Strandpaviljoen Puur in Groede

Meer naar het zuiden, in Groede in Zeeland, vind je het stijlvolle strandpaviljoen Puur. Hier draait alles om 'puur': puur genieten, puur eten, pure kwaliteit! Huur een strandstoel en een parasol en geniet onbezorgd van het strandleven. Of zorg voor meer privacy en huur zo'n leuk strandhuisje. Bij Puur kun je jezelf zijn. Op en tot relaxen op dit Zeeuwse strand!

Strandtent Zilt aan Zee in IJmuiden

Aan het lange IJmuider strand vind je de trendy beach club Zilt aan Zee. Een gemoedelijke en goed verzorgde strandtent waar je lekker tot rust komt op de brede banken op het zonnige terras. De vis die je hier geserveerd krijgt wordt vers gevangen op de Noordzee! Helemaal leuk als je kinderen bij je hebt: die worden hier prima vermaakt en kunnen bijvoorbeeld mee strandjutten met Zil de Strandjutter.

Strandpaviljoen De Staat in Kijkduin

Op het strand bij Kijkduin, Scheveningen, vind je De Staat. Deze strandtent is een ware belevenis, dé place to be voor alle levensgenieters. De medewerkers zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt en dat je strandbeleving helemaal compleet wordt. Onder meer door middel van de bijzondere biologische menukaart.

Natuurlijk zijn er op elk strand nog veel meer strandtenten te vinden! Geen zin om stil te zitten? Vind hier nog meer inspiratie voor een actief en verfrissend dagje strand!

Laatst gewijzigd: 2016-07-26 17:12:46 · Gepubliceerd: 2013-07-24 12:20:22 - 2568