1

World Statues festival 2011




World Statues festival 2011

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De zevende editie van het WK Living Statues, wordt gepresenteerd tijdens het World Statues Festival in het laatste weekend van septembe De zevende editie van het WK Living Statues, wordt gepresenteerd tijdens het World Statues Festival in het laatste weekend van september. Op zaterdag 24 september is Statues By Night en op zondag 25 september strijden kinderen, amateurs en professionals uit de gehele wereld om het wereldkampioenschap.



Meer dan 300.000 mensen bezoeken het festival en genieten van de levende standbeelden die niet alleen uit Nederland, maar vanuit de gehele wereld naar Arnhem zijn gekomen voor het WK Living Statues. Het World Statues Festival blijft maar groeien met overal in de stad muziek, straattheater, tentoonstellingen en nog veel meer.



Op zaterdag 24 september vindt Statues By Night plaats. Op een bijzondere plek in Arnhem worden de beelden verlicht wat een prachtig plaatje oplevert. Op zondag 25 september vindt het World Statues Festival en het WK Living Statues plaats. Op deze dag strijden niet alleen de professionals voor een eerste plek, maar ook de amateurs en de Kids Statues. Zij zijn de gehele dag te bewonderen in Arnhem.
De winnaars uit de diverse categorie

 Bezoek www.arnhemsuitburo.nl

World Statues festival 2011
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.