Charly Luske op Korenmarkt met Hemelvaart




Charly Luske op Korenmarkt met Hemelvaart

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De Korenmarkt viert Hemelvaart op 16 en 17 mei met grote namen als Ben Saunders en C

Op 17 mei bijt de Barrons Band het spits af. Voor deze band wordt het al het derde optreden op het plein van de Korenmarkt. En dat is natuurlijk absoluut geen toeval. Deze band onder leiding van de altijd vrolijke Robbie Zimmerman is een geoliede machine die een plein op zijn kop kan zetten.

 

Daarna is het de buurt aan Robin. De man met de indringende blauwe ogen gaat samen met gitarist George Konings een half uur muziek terugbrengen naar de basis. Gewoon met twee akoestische gitaren en twee stemmen. Een genietmomentje tussen twee knallers van bands. Robin werd bekend door zijn rol in GTST en zijn sterke optredens in Popstars. Op dit moment wordt zijn nieuwe single veel gedraaid op de radio.

 

Na Robin wordt het gaspedaal weer volledig ingetrapt door Get Set. Deze funk- en soulband bestaat uit muzikanten die je jaarlijks terugziet op onder andere het North Sea Jazz Festival. Zo behoort bijvoorbeeld saxofonist Miguel Boelens tot de Europese top volgens velen.

 

Door het overweldigende succes van vorig jaar kon de organisatie niet om de band Session heen. Deze coverband weet als geen ander hoe een plein bespeeld moet worden.

 

Het klapstuk van de avond is Charly Luske. Tegen elke verwachting in won hij TVOH niet, maar hij is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie en radio.

 

Op beide dagen zijn DJ’s Doa en Jelmer ook weer van de partij. Onder andere tijdens de pauzes en changementen van de bands houden zij het feest in volle gang.

 

 Bezoek www.arnhemsuitburo.nl