1

Haarlem Shoppingnight 2012


-advertentiepositie-



Haarlem Shoppingnight 2012

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op donderdag 7 juni 2012 wordt de binnenstad van Haarlem tijdens de Haarlem ShoppingNight omgetoverd tot een waar shoppingwalhalla.

In Haarlem is er méér tijd. Meer tijd en rust om te genieten, te beleven en te ontdekken. De Haarlem ShoppingNight 2012 staat dan ook niet voor niks in het teken van ‘tijd’. Begeef je in verschillende tijdzones, geniet van entertainment in winkelstraten en profiteer van de vele aanbiedingen! Van 18.00 tot 00.00 uur kan er volop worden geshopt.

Opening
Esther Brasser, directeur City Marketing Haarlem opent het evenement om 18:00 uur. Dit doet zij samen met Floortje Dessing, tv presentatrice en onderneemster in de Anegang, en dansschool Lydia’s Dance Center uit Haarlem. Het singer-songwritersduo KOFFER zorgt voor muzikale omlijsting. Op de hoek Anegang/Kleine Houtstraat wordt op feestelijke wijze de jaren 60 locatie van het kunstproject ‘Time by Artists’ onthult. Dit openingsmoment vormt de aftrap voor de verschillende shoppingnight-programma’s in de Haarlemse winkelstraten en het kunstproject ‘Time by Artists’.

 Bezoek www.haarlemmarketing.nl

Haarlem Shoppingnight 2012
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.